članak

RK Poreč - RK Crikvenica - 29.08.2009

Bila je to jedna čvrsta utakmica, u kojoj su obje momčadi agresivnom obranom i brzom igrom u napadu težili nadigravanju. Gostujuća momčad je čestim prekršajima iza leđa unosila nervozu u domaćim redovima, što sudački par nije adekvatno kažnjavao, pa se u 38.minuti desio incident. Igrač "Crikvenice" Kosanović je pokušao napucati loptom u glavu Lovrinovića, udarac je izbjegnut, ali ne i reakcija spomenutih igrača. Palo je par udaraca, uletjeli su svi u teren, situacija se brzo smirila, a diskvalifikacije su zaradili glavni akteri nemile scene, dok je vratar porečana Goran Čarapina zaradio isključenje na 2.minute. Do kraja utakmice je sve bilo fer i korektno.

Porečani su vodili cijelo vrijeme, golovi su padali u serijama: 3:0; 3:3, 7:3, a vratar Brajnović nije dopuštao veću razliku. Gostujuća momčad je djelovala dobro, nije bila obeshrabrena zaostatkom, pa tako krajem poluvremena dolazi na gol zaostatka 14:13.

Drugo poluvrijeme je preslika prvog, porečani u 58.minuti imaju najviše vodstvo 32:26, da bi Badnjević svojim jedinim pogotkom postavio konačnih 32:28.

Porečani, iako bez čak 6 igrača dobro igraju, vide se rezultati treninga, raste forma vratara Čarapine i Gračića, dok se Ivančev još uvijek traži.

Slijedeće sedmice slijede nove tri provjere, pa se nadamo da će se povećati broj igrača na raspolaganju treneru Brčiću.

 

POREČ - CRIKVENICA  32:28 (15:13)

Čarapina, Mataija 9 (2), Turković 6, Sever 5, Gračić, Lovrinović 3, Ivančev 1, Krevatin, Gruičić, Galijot 3, Thoss 3, Radošić 2 i Prelac

Brajnović, Barić, Zena, Lončarić 2, Briški 3, Dražić, Mrakovčić, Badnjević 1, Mataija 2, Stojanović 2, Jurković 2, Jelovac 3 (1), Kosanović 2, Montanari 6 (3), Antić 1 i Vukelić 4

Galerija fotografija

za veći prikaz kliknite na fotografiju

fotografije
naši sponzori