4.kolo Lige za prvaka

 

Sinoć su rukometaši Dinka Đankovića u Vinkovcima odigrali utakmicu 4.kola Lige za prvaka protiv domaćina RK Spačva i upisali drugu pobjedu u Ligi za prvaka.

Znalo se je da će biti teško u Vinkovcima protiv uvijek neugodnog i čvrstog protivnika, pogotovo što " motor " ekipe Vedran Mataija nije mogao nastupiti zbog ozljede.
Iako su porečki rukometaši imali prednost od 3 pogotka na sredini prvog poluvremena, na odmor se otišlo sa minimalnom prednošću za RK Poreč (11:12).

U drugom poluvremenu su Đankovićevi rukometaši ubacili u višu brzinu i serijom od 4 pogotka otišli na 5 razlike, te je do kraja utakmice samo trebalo održavati tu prednost.
Ipak nisu se domaćini predali i gotovo su pomrsili račune Porečanima kada su pred kraj utakmice došli na samo jedan gol razlike, ali je utakmica ipak završila rezultatom 24:25 i pobjedom RK Poreča.

Kod Porečana najefikasniji je bio Tim Thoss sa 7 pogodaka, Marin Sakićpospremio je 4 lopte u protivnički gol, dok su Ivan FilipovicMatija Rađakovići ozljeđeni Filip Perić postigli svaki po 3 pogotka.
Odlični su bili i vratari Denis Karić sa 10 obrana(29%) i 2 pogotka, te Marinko Ševo koji je dva puta ušao u igru i obranio dva sedmerca (100%).

4. kolo Lige za prvaka, RK Spačva - RK Poreč 24:25

RK Spačva: Stojanović (7), Jurić 1, Maroš, Mažurana 7, Nađ, Ilić, Vignjević 3+1, Šaravanja 2, Pašagić, Vukušić 1, Raguž 1, Mihaljević, Smojver Domagoj 1+2, Bolanča 1, Smojver Dominik 2, Ereš (7) + 2 gola.

RK Poreč: Muranović, Sakić 4, Medved, Thoss 7, Pribetić 2, Perić 3, Ševo (0+2), Petrov 1, Filipović 3, Mišić, Rađaković 1+2, Karić (9+1)+2 gola.

Isključenja:
RK Spačva: 4 minute ( Vignjević 2, Smojver Dominik 2)

RK Poreč: 10 minuta ( Sakić 4, Pribetić 2, Filipović 2, Rađaković 2)

 

Utakmicu 5. kola Lige za prvaka RK Poreč će igrati protiv RK Dubrave u Velom Jože 17.04.2019. s početkom u 19:00.

Čestitke dečkima i treneru Dinku Đankoviću !

 

 

« natrag

fotografije
naši sponzori