12.krug 1.HRLDA zapad

 

U subotu 30.03.2019. su dječaci A trenera Vedrana Mataije odigrali 2 susreta 12. kruga 1.HRLDA zapad u Rijeci i upisali dva poraza.

U prvom susretu protivnik im je bila ekipa RK Zameta, koja je pokazala veću želju za pobjedom, pa je susret tako i završio, porazom 19:17.

 

RK Zamet - RK Poreč 19:17(9:6)

Za RK Poreč su igrali: Alić, Jagičić 1, Velenik T., Dinić 2, Štifanić, Vernik D. 6, Andrić, Labinac E., Babac 2, Labinac L., Brkić 2+2, Životski, Trbović, Žiković (5), Oroz, Jelić 2 Aleksić (2).

 

Drugu utakmicu protiv neporažene ekipe u ligi RK Trsata mladi porečki rukometaši shvatili su ozbiljnije, tako da su u prvom poluvremenu bili u egalu do samog kraja, kada Trsačani zabijaju pogodak za odlazak na odmor sa 1 golom prednosti nad Porečanima (6:7).
U drugom poluvremenu je protivnik opet imao više volje za pobjedom, pa je utakmica završila rezultatom 16:10 u korist ekipe RK Trsat.

Za RK Poreč su igrali: Alić, Jagičić 1, Velenik T., Dinić 1, Štifanić, Vernik D., Andrić 2, Labinac E., Babac 2, Labinac L., Brkić 3+2, Životski, Trbović 1, Žiković (5), Oroz, Jelić Aleksić .

Iako je ekipa dječaka upisala dva poraza, nastup na državnoj završnici nije upitan, a u sljedećem krugu dočekat će ekipu Karlovca na domaćem terenu i pokušati se osvetiti za poraz koji su doživjeli u Karlovcu.

Hvala treneru Miroslavu Mataiji što je uskočio kao zamjena treneru Vedranu, a dečkima želimo da iz ovih poraza izvuku pouku.

 

 

« natrag

fotografije
naši sponzori